Mystery Lady® er en af de nyeste Asters-serier på markedet og udviklet med henblik på sorter af høj kvalitet. Mystery Lady® er kendetegnet af fyldte blomster i stærke, varme farver og gode kraftige, robuste planter med lang holdbarhed.

BORN TO BE A STAR

Hos Gartneriet Råhøj arbejder vi hårdt og fokuseret på at være de allerbedste inden for vores felt. Vi lægger stor vægt på vores forædling og arbejder hele tiden på at udvikle og forbedre vort sortiment. Det er en af grundene til, at vores sorter produceres i hele Europa, af dygtige gartnere.

Kvalitet frem for alt

Med Mystery Lady® ønsker vi at tilføje kvalitet. For kvalitet betaler sig og giver forbrugerne en god oplevelse.

Mystery Lady TRIO® er Asters’ svar på den trend, der bølger hen over Europa, med at mixe farverne. Den mulighed for forskellige farvesammensætninger i potten, giver Mystery Lady TRIO®


 

Mystery Lady® är en av de nyaste asterserierna på marknaden, utvecklad för att hålla hög kvalitet. Mystery Lady ® kännetecknas av fyllda blommor i starke, varma färger samt bra, kraftiga och robusta växter med lång hållbarhet.

BORN TO BE A STAR

På Gartneriet Råhøj arbetar vi hårt och fokuserat på att vara allra båst inom vårt område. Vi lägger stor vikt vid vår förädling och arbetar hela tiden på att utveckla och förbättra vårt sortiment. Det är en av förklaringarna till att duktiga trädgårdsmästare runtom i hela Europa producerar våra sorter.

Kvalitet framför allt

Vår ambition med Mystery Lady® är att tilföra kvalitet. Kvalitet lönar sig nämligen, och ger kunden en god upplevelse.

Mystery Lady TRIO® är astrarnas svar på den trend som nu sveper som en våg över Europa, och som går ut på att blanda färgerna. Med Mystery Lady TRIO® har man just möjligheten att kombinera olika färger i krukorna.

Share This